A-CLICK.hu

Kezdőlap

Wegboldal készítés

Napjainkban már elengedhetetlen eszköze az információszerzésnek az Internet és a weblapok.

Bővebben>>>

Tartalom kezelés

A weboldalakat nem elég egyszer elkészíteni, ahhoz, hogy eredménye is legyen, üzemeltetni is kell.

Bővebben >>>

Multimédia

Egy jól felépített honlap elégedhetetlen tartalmi elemét képezik a média jellegű tartalmak.

Bővebben >>>

MIÉRT JÓ A SAJÁT WEBOLDAL?

A weboldal megjelenése és felépítése tükrözi leginkább a vállalkozást

Napjainkban már elengedhetetlen eszköze az információszerzésnek az Internet és a weboldalak. Az ország lakosságának több, mint 90%-a aktív internet használó. A weboldal  potenciális ügyfelek közvetlen elérését, átfogó információt ezzel egyidőben bevételt termel vállalkozásodhoz.

VÁLASSZ MINKET, MERT

… teljes körű szolgáltatást nyújtunk

… responsive – mobilbarát – oldalakat készítünk

… folyamatos kapcsolattartást, és támogatást nyújtunk

… EU jogszabályoknak megfelelő tartalom és működés (GDPR)

… adatvédelmi szolgáltatások szakképzett tisztviselő bevonásával

A-CLICK.hu
A-CLICK.hu
A-CLICK.hu
HOGYAN KÉSZÜL…

A folyamatos
kapcsolattartás
a siker titka

Minden egyes lépés legfontosabb eleme a kommunikáció. Megrendelőinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hogy a legapróbb részletek is a helyükre kerüljenek.

DE ITT NINCS VÉGE…

A weboldalakat nem elég egyszer elkészíteni, ahhoz, hogy eredménye legyen, üzemeltetni is kell.

Minden általunk készített weboldal mellé  60 napig INGYENES TARTALOMKEZELÉST biztosítunk.

A TARTALOMKEZELÉSRŐL BŐVEBBEN >>>

1. TERVEZÉS

Először mindig tervezünk!
A tervezéshez szükségünk van személyes konzultációra, hogy minden lényeges információról, igényről tudomást szerezzünk és szükség esetén tanácsokat adjunk. Milyen lehetőségeink vannak milyen funkciókat, kinézetet és megoldásokat érdemes használni, hogy a célnak a legmegfelelőbb legyen a weboldal.

 learn more

2. KALKULÁCIÓ

Ha megterveztük, hogy pontosan mit is szeretnénk és ahhoz milyen eszközök szükségesek, akkor végzünk egy kalkulációt, hogy anyagiakban miként fog alakulni a végeredmény.


Idáig mindezt díjmentesen!

 learn more

3. SZERZŐDÉS

Amennyiben az árajánlat elfogadásra került, a megbeszéltek alapján megkötjük a szerződés, ahol előlegként az árajánlatban szereplő összeg felét kérjük kifizetésre (részletfizetés esetén az első részletet).

 learn more

4. KIVITELEZÉS

Szerződéskötést követően egy-két héten belül (terjedelemtől és rendelkezésre álló anyagoktól függően) elkészül a megrendelt weboldal, melyet tesztelünk, bemutatunk, szükség esetén módosítunk majd a végösszeg kifizetése után aktiválunk.

 learn more

FENYVES KUTYAPANZIÓ

MEGNÉZEM

TUTI FESTŐ

MEGNÉZEM

AIR-FREEZE KFT.

MEGNÉZEM

MOHIKÁN VÍZITÚRA

MEGNÉZEM

PORTOFINO PIZZÉRIA

MEGNÉZEM

FOTOGRUPPE KIADÓ KFT.

MEGNÉZEM

Csomag ajánlataink

A könnyebb tájékozódás érdekében, csomagokba gyűjtöttük az egyes elemeket, így tudunk hozzávetőleges képet adni díjszabásainkról.


[supsystic-price-table id=9]

A FELTÜNTETT ÁRAK NETTÓ ÁRAK. AZ ÁFÁT NEM TARTALMAZZÁK!

Egyedi ajánlatért keressen minket bizalommal.

EGYEDI AJÁNLAT IGÉNYLÉSE

KIKNEK AJÁNLJUK

minima

Egyszerű bemutatkozást tesz lehetővé, csupán információ közlésre szolgál néhány képpel, leírásokkal pár oldalban minimális dizájn elemekkel. Elősorban azoknak ajánljuk, akik minimális befektetéssel szeretnének a világhálóra felkerülni.


standard

Olyan alap elemeket tartalmaz, melyekkel az új ügyfelek szerzését célozhatjuk meg. Több oldalon, struktúráltabban mutatkozhatunk be, valamint lehetőséget ad kapcsolatfelvétel ösztönzésére online felületen. Azoknak ajánljuk akiknek elsősorban a megjelenés és az arculat tükrözése a cél.


economy

A gazdaságos csomagban majdnem minden benne van, ami egy weboldalon szerepelhet. Mindez megfizethető áron. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik leginkább az interneten képzelik el az ügyfélkör kezelését. Legyen szó tartalom megosztásról, online segítségnyújtásról, akár új, akár meglévő ügyfelek számára.


luxury

Ez a csomagunk alapvetően a portál és WEBSHOP elemeit is tartalmazza, így a weboldal már nem csak egy eszköz, hanem egy befektetési forma, mely önmagában képes bevételt termelni. Azok számára lehet megfelelő választás, akik értékesítési csatornaként is használni kívánják weboldalukat, nem csak információ közlésre.


Ránk van szükséged! Csak pár kattintás…

A WEBOLDALAKAT NEM ELÉG EGYSZER ELKÉSZÍTENI, AHHOZ, HOGY EREDMÉNYE LEGYEN, ÜZEMELTETNI IS KELL

Ne engedjük el…

Sok weboldal van, ami az elkészültekor nagyon szépen néz ki és bizalomgerjesztő. Az idő múlásával viszont egyre rosszabb és rosszabb. Ennek az egyik oka, hogy nem töltenek fel új tartalmat és így a weblap a visszatérő vendégeknek nem nyújt új információt, a másik pedig a hanyag tartalomfeltöltés. Érdemes gondoskodni folyamatosan új információkról.

Sokan úgy gondolják, hogy a weblap készítés egy csomó pénzbe került, akkor a tartalomfeltöltésre már nem akarnak áldozni. Egy kis idő múlva azt tapasztalják, hogy a weblap belassult, szétesetT és a látogató is kevesebb.

Ez a Mi szakterületünk…

Ha már kifizette a weboldal készítés díját, akkor néha-néha ellenőriztesse vagy adja ki teljesen a tartalomfeltöltés, -kezelés feladatát.

A tartalomkezelés elemei

Nem követelmény, és nem is kell mindenkinek olyan mértékű informatikai ismerettel rendelkeznie, hogy egy honlap tartalomkezelését zökkenőmentesen el tudja végezni. Sokszor a professzionális, CMS (tartalom kezelő rendszer) alapú weboldalak is okoznak némi fejtörést a megrendelőnek, hiába igényel felhasználó szintű ismereteket, némi szakmai alapismeret szükséges hozzá.

Szövegezés – Blog

A jól megfogalmazott, releváns szövegezés az egyik legfontosabb eleme a jó weboldalaknak. Szakképzett újságíró és hivatásos blogger bevonásával ezt a nehéz feladatot le tudjuk venni a válláról. Nem csak új, hanem régi oldalakat is célszerű néha megújítani, esetleg kiegészíteni új szöveges tartalommal.

Fotó – Videó galéria

A média tartalmak tükrözik leginkább – kézzelfogható módon – szolgáltatásaink arculatát, ezért mindig megfelelő minőséget és formátumot kell alkalmazni. Az ilyen elemek megfelelő csoportosítása, karbantartása és folyamatos frissítése elengedhetetlen.

Letölthető tartalmak

A látogatók, ügyfelek részére szükség lehet letöltendő dokumentumokra a gyorsabb ügyintézés érdekében, melyeket akár nyilvános, akár védett oldalon meg is kell jeleníteni, hogy hozzáférhető és letölthető legyen.

Közösségi oldalak

A közösségi oldalak használata szinte elengedhetetlen ahhoz, hogy oldalunkat reklámozzuk, minél több emberhez eljusson. Ha nincs idő, kedv vagy kapacitás, levesszük a terhet a válláról. Létrehozzuk, üzemeltetjük, frissítjük Ön helyett.

Mi az a multimédia?

Egy jól felépített honlap elégedhetetlen tartalmi elemét képezik a média jellegű tartalmak, mint az illusztrációs képek, fotók, grafikák illetve kis videók, reklámfilmek, webreklámok.

A mai világban már könnyűszerrel készíthetünk ilyen tartalmakat házilag is, akár egy mobiltelefon segítségével, viszont a végeredmény nem biztos, hogy összhangban lesz az oldalunk kinézetével, hangulatával, és csak rombolja az összképet. Minőségen túl a formátumokra és méretekre is oda kell figyelni, hogy az oldal sebessége, szerkezete és falhasználhatósága ne szenvedjen el károkat.

Ezeknek az elkészítésében nyújtunk teljes körű segítséget, melyhez szakképzett csapattal és megfelelő eszközökkel rendelkezünk.

A-CLICK.hu

Arculat tervezés
Névjegykártya, logó, nyomtatvány…
POS anyagok tervezése
szórólapok, plakátok…
Merchandise termékek tervezése
póló, toll, bögre, sapka…
3D látványtervek készítése
INSTORE üzletdekoráció, belső építészet

A-CLICK.hu

Illusztrációs (stock) fotók
weblapokhoz, prezentációkhoz
Termékfotózás
katalógushoz, webshophoz
Portré készítés
tablóhoz, bemutatkozókhoz
3D fotózás

A-CLICK.hu

Bemutatkozó kisfilm
néhány percben, interjúkkal narrációval
Ismertető kisfilm
termék/szolgáltatás bemutatása ismertetése 1-2 percben
Webreklám/skipper
közösségi oldalakra 10-20 másodpercben
Logó animáció

Keress Minket Bátran!

Az alábbi mezők kitöltésével egyszerűen üzenhet nekünk online.

[one_page_express_contact_form shortcode=”contact-form-7 id="515" title="kapcsolat"”]
IMPRESSZUM
üzemeltető

Kulcsár Katinka EV

adószám

66570552-1-33

székhely

2113 Erdőkertes

Rét utca 7.

tárhely szolgáltató

ININET Internet Kft.1033 Budapest, Harrer Pál u. 14.info@ininet.hu

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

+36 30 894 9336

info@a-click.hu

Nyilvántartásba vevő hatóság:

Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága